Луганському регіональному управлінню Держмолодьжитла 23 роки!

 

05 вересня 1997 року було створено Східноукраїнське регіональне відділення Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, яке у 2005 році було реорганізовано в Луганське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву». 

В грудні 1997 року було надано перший кредит на будівництво житла в м. Лисичанську.

 До початку бойових дій регіональне управління було розташоване в місті Луганську.

 За ці роки, за допомогою  житлових програм регіональним управлінням було забезпечено житлом 1731 сімей.

Для збереження працездатності управління в 2014 році було переведено в місто Полтава. У період з вересня 2014 по серпень 2016 року регіональне управління працювало в режимі супроводження діючих договорів.  Дякуємо співробітникам Полтавського регіонального управління Держмолодьжитла!

З серпня 2016 року регіональне управління було переведено в місто Сєвєродонецьк. 

За чотири роки за діючими програмами Луганським регіональним управлінням Держмолодьжитла було забезпечено житлом 86 сімей.

 

Хочу виразити подяку Луганській військово-цивільній адміністрації, яка з перших днів відновлення роботи нашого управління надавала фінансування діючих програм, було прийнято ще дві нові програми для забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб. Забезпечено житлом 35 сімей.

З 2019 року, завдяки внесеним змінам до програми, в нашій області почала працювати програма кредитування зі статутного капіталу Держмолодьжитла. Надано 22 кредити на придбання житла. 

 

 

надано держана підтримка

За кошти державного бюджету було надано держана підтримка

  • 16 сім’ям на будівництво житла, 
  • 9 кредитів для учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам 
  • кредит педагогічному працівнику.  

Також хочу виразити подяку ТОВ МЖК «Мрія-Інвест» з якими за ці роки було введено в експлуатацію три будинки в житловому комплексі «Оберіг»  та 19 сімей придбали житло на первинному ринку. З них 16 сімей за кошти державного бюджету та 3 сім’ї за кошти обласного бюджету.

 

герб міста Сєвєродонецька

За кошти міського бюджету міста Сєвєродонецька було надано 3 пільгових кредити на придбання житла. Дуже приємно коли ми бачимо щасливі посмішки наших позичальників.  

 

 

 

На мою думку, придбання житла за кредитними програмами це  дуже зручно.   На сьогодні рівень доходів не дозволяє сім’ям та одиноким молодим громадянам самостійно вирішувати свої житлові проблеми. Більшість з них не мають можливості отримати доступ на ринок житла без бюджетної підтримки. Отже, дуже хотілось би привернути увагу держави та місцеві органи влади на можливість вирішення проблем забезпеченням житлом завдяки кредитним програмам.

 

Вітаю наш дружній колектив зі святом! Бути добру!!!! J

 З повагою,

директор  Інеса Кірєєва