Надано кредит за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла

Не дивлячись на те, що в Україні карантин, ми продовжуємо працювати дистанційне та надаємо кредити!

В травні надано кредит в сумі 584790 грн за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла молодій родині Лупанос. Квартиру придбано у м. Сєвєродонецьку.

Як розповіла дружина позичальника Анна: «Ми з чоловіком народились в одному місті у Харківській області, але Денис поїхав жити в Луганськ. Та доля звела саме у м. Сєвєродонецьку. Чотири роки скиталися по квартирах, народилася дочка, але не було свого житла. Тому    звернулись до Луганського регіонального управління Держмолодьжитла в грудні 2019 року, а через 5 місяців вже отримали кредит та придбали бажане та довгоочікуване житло. Треба вірити!»

Це вже третій кредит, який надано у цьому році за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла, який надано в Луганській області. Відсоткова ставка за кредитом на цей час складає 8%.

«Нажаль поки ще не має фінансування місцевих програм кредитування молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб,- розповила директор Луганського регіонального управління Держмолодьжитла Інеса Кірєєва,- але ми сподіваємось, що найближчим часом буде відновлено фінансування з обласного бюджету на три обласні програми кредитування та з Сєвєродонецького міського бюджету на фінансування програми для молоді. Ці програми з відсотковою ставкою 3% річних. Я вважаю, що це дуже гарні програми, які надають можливість придбати житло.»

 

14.05.2020