Програма для внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні, 04.04.2019р. на колегії Луганської обласної державної адміністрації в.о. начальника управління містобудування і архітектури Івасішин Михайло Дмитрійович та директор Луганського регіонального управління Держмолодьжитла Кірєєва Інеса Вадимівна представили презентацію проекту Регіональної цільової програми  житлового кредитування внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей на 2019-2021 роки.

 Члени колегії схвалили проект Регіональної цільової програми  житлового кредитування внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей на 2019-2021 роки.

 Найближчим часом буде розроблено та затверджено порядок кредитування внутрішньо переміщених осіб.

 Після того, як буде затверджено порядок кредитування внутрішньо переміщених осіб та зареєстровано в органах юстиції, ми почнемо приймати документи. Про це буде повідомлено на нашому сайті.

 Особам, які у 2018 році подавали документи на кредитування по програмі для внутрішньо переміщених осіб, повідомляємо, що по Програмі, по якій Ви подавали документи у минулому році, закінчився термін 31.12.2018р. Для участі у нової програмі пільгового кредитування внутрішньо переміщених осіб, Вам необхідно буде надати нові документи, після оголошення на сайті про початок прийому документів.