Луганському регіональному управлінню Держмолодьжитла

Луганському регіональному управлінню Держмолодьжитла 22 роки! 

 

Управління було створено 05 вересня 1997 року за безпосередньої участі та підтримки заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Рисухіна та мало назву Східноукраїнське  у м. Луганську.

 Постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 1997 року було затверджено «Положення про порядок надання пільгового довгострокового державного кредиту молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) житла».

Самий перший кредит в України на будівництво житла було надано саме нашим управлінням!

За цей час за участю Луганського регіонального управління  1788 сімей придбали власне житло! 

 

1

 

2
 

 

 

 Останні роки були дуже тяжкими для нашого регіону, але не зважаючи на те, було відновлено реалізацію місцевих програм забезпечення житлом.

 Завдяки співпраці з обласною адміністрацією прийнято 4 нові програми житлового кредитування та лише за 3 роки було забезпечено житлом 31 сім’ю. 

 Прийнято Сєвєродонецьку міську програму забезпечення молоді житлом та надано 3 пільгових кредити на придбання житла.

 Є певні труднощі, у зв’язку з тим, що програми не фінансуються у повному обсязі, але я вірю в позитивні зміни у державній житловій політиці. Маю надію, що буде відновлено фінансування державної програми забезпечення молоді житлом.

 Ми працюємо для людей!

 Колективу регіонального управління я хочу побажати здоров’я, сил і наснаги, миру і злагоди в сім’ях! Нехай доля буде прихильною та дарує радість від результатів роботи!

 З повагою,                                                                                     

                                                                                      Інеса Кірєєва