СТРАТЕГИЧНІ СЕССІЇ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

14 лютого почалася робота стратегічних сесій Держмолодьжитла. Протягом тижня директори усіх регіональних управлінь спільно з членами правління і керівниками підрозділів центрального апарату Фонду відпрацьовуватимуть плани роботи своїх РУ на 2019 рік, стратегічні плани розвитку до 2020 року. Також будуть підбиті підсумки роботи у 2018 році по кожній області. 

- Загальним результатом стратегічних сесій повинно стати підвищення якості роботи усіх підрозділів і регіональних управлінь Держмолодьжитла відповідно до очікувань сотень тисяч українців, які потребують підтримки держави і місцевої влад у придбанні власного житла, - наголосив голова правління Фонду Сергій Комнатний. 

 20 лютого своє бачення стратегії розвитку  Луганського регіонального управління Держмолодьжитла представила директор – Інеса Кірєєва, яка  розповіла про те, що, у зв’язку з проведенням бойових дій з 2014 року частина області знаходиться на непідконтрольній території. Луганське регіональне управління раніше посягало перші міста у рейтингу регіональних управлінь, але на сьогодні є проблеми, оскільки більша частина об’єктів кредитування та позичальники знаходяться на непідконтрольній території. Незважаючи на труднощі, з 2016 року поновлено дію місцевих програм.  Особливо важливо те, що у Луганській області було прийнято обласні програми для кредитування учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб. За останні три роки було забезпечено житлом за кредитними програмами з міського бюджету 27 сімей, надано державної підтримки на будівництво житла 16 сім’ям. Регіональна стратегія полягає у підвішені якості роботи, реалізації діючих державних та місцевих програм для забезпечення мешканців регіону доступним житлом.

Стратегія Луганського регіонального управління цілком узгоджується  із завданнями, які ставить перед собою Держмолодьжитло.

Також  було підведено підсумки роботи регіональних управлінь за 2018 рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21.02.2019