Тимчасово змінено час роботи регіонального управління!

 До уваги горомадян!

У зв’язку з запровадженням Урядом обмежувальних профілактичних протиепідемічних заходів та обмежень, які вжити через загрозу епідемії короновірусної інфекції та недопущення її поширення на території України   на період з 12 березня по 03 квітня  2020 року змінено робочий час, а саме:

 Початок роботи з 8-00 год

 Кінець роботи о 16-00 год.

 Без перерви.

 

 У зв’язку з цим адміністрація Держмолодьжитла звертається до громадян із настійливим проханням на період до 03.04.2020р. віддавати перевагу дистанційним каналам спілкування з фахівцями регіональних управлінь та Іпотечного центру Держмолодьжитла. Прохання в зазначений період звертатися до спеціалістів Держмолодьжитла  за телефонами та/або адресами електронної пошти, зазначеними на сайтах регіональних управлінь у розділі «Контакти». Реєструватися для участі в житлових програмах просимо переважно через сайти регіональних управлінь та Іпотечного центру Держмолодьжитла.

 

Наголошуємо: регіональні управління Держмолодьжитла продовжують працювати з громадянами з урахуванням необхідності додержання протиепідемічного режиму. Звичайний графік роботи Держмолодьжитла буде відновлено після скасування протиепідемічних заходів та обмежень органами влади.

 

Нагадуємо про необхідність відповідально ставитися до власного здоров’я і здоров’я оточуючих. Профілактичні заходи – у інтересах кожного громадянина.

 

Дякуємо за розуміння!