Для учасників АТО та ВПО

Шановні кандидати на отримання кредитів по новій програмі кредитування учасників АТО та ВПО! Завтра о 9-00 годині ми почнемо приймати документи на участь у програмі. Оскільки  бажаючих отримати кредит може бути дуже багато, просимо приймати до уваги:

 Початок прийму документів тільки з 9-00! Документи, які будуть надані раніше, до розгляду не приймаються!

  1. Анкети та заяви знаходяться на сайті http://lg.molod-kredit.gov.ua/  в розділі ЖИТЛОВІ ПРОГРАМИ  вкладка КРЕДИТ ДЛЯ ВПО ТА АТО (ООС)

  2. Подати документи можливо:

 

  • через форму на сайті ПОДАТИ  ЗАЯВУ-АНКЕТУ;

  • через електронну пошту LG.12@MOLOD-KREDIT.GOV.UA

  • особисто в регіональному управлінні.

 3. Анкети повинні бути підписані усіма членами родини! За дітей анкети підписує мати! 

4. При подачі анкети-заяви в електронному  вигляді або на сайті необхідно в заяві вказати, що заява подається в Луганське регіональне відділення. Заяву та анкети потрібно роздрукувати, підписати, відсканувати та відправити за формою або просто на електронну адресу Анкети повинні бути підписані усіма членами родини! За дітей анкети підписує мати! 

5. При подачі заяви-анкети особисто – можливо надання вже підписаних анкет-заяв усіма членами родини або усі повнолітні особи повинні бути особисто в управлінні при подачі документів.

  6. Крім заяви та анкет на цей час не потрібно жодних документів!

7. Номер в черзі Ви зможете побачити лише на наступний день після оброблення усіх заяв!

8. Інформацію по порядку надання кредиту Ви зможете ознайомитись на сайті регіонального управління або на консультацію з 6 грудня.

 Документи, подані раніше по іншим програмам не дають можливості автоматичного переводу на цю  програму! 

 На період з 3 по 5 грудня 2019 року консультації по програмах надаватися не будуть! 

 Документи за програмою будуть прийматися з 3 по 5 грудня 2019 року з 09-00 до 18-00! З 6 грудня працюємо в звичайному режимі з 8-00 до 17-00.