ВІДБУВСЯ АНТИКОРУПЦІЙНИЙ ТРЕНІНГ З ОЦІНКИ РИЗИКІВ

 

12 грудня в Держмолодьжитлі відбувся онлайн відеотренінг з питань запобігання корупції «Оцінка корупційних ризиків у державній установі».

 

Участь у тренінгу взяли перший заступник голови правління установи Іван Парух, заступник голови правління Сергій Кошеленко, працівники центрального апарату установи, директори і відповідальні працівники регіональних управлінь та Іпотечного центру.

 

Тренінг провели уповноважений з антикорупційної діяльності Держмолодьжитла Любов Паустовська та Ігор Соболевський – адвокат, заступник керівника департаменту антикорупційної політики Національного агентства України з питань запобігання корупції (2017 р.), виконавчий директор ГО "Інтегріті UA", автор і координатор проекту з визначення корупційних ризиків у роботі комунальних підприємств Києва, розробник методології НАЗК з визначення корупційних ризиків у діяльності державних установ. Участь у тренінгу взяла представник сектору з питань запобігання корупції Мінрегіону Олена Бутік.

 

Працівників Держмолодьжитла ознайомлено з основними напрямами роботи із запобігання корупції. Йшлося про те, як виявляються корупційні ризики та які наслідки настають згідно законодавства.

 

На завершення заходу уповноважений з антикорупційної діяльності поінформувала співробітників установи – суб’єктів декларування про підготовку до чергового етапу електронного декларування, що почнеться 01.01.2019 р., з метою завчасної підготовки до подання електронних документів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.