Вітаємо усіх з наступаючим Новим роком та підводимо підсумки за 2019 рік

        З Новим роком вас вітаю! Миру й злагоди бажаю! Хай цей рік у вашу хату принесе велику вдачу! Щоб ніколи не хворіли, а в душі щоб молоділи!  Щоб було у вашім домі повно радості й любові!

 

У цьому році власну оселю, завдяки діючим кредитним програмам, придбали 31 сім’я (склад сімей загалом складає 86 осіб)

 Завдяки фінансування з державного бюджету було придбано 10 квартир на суму 4 915 191 грн. (9 квартир за новою державною програмою кредитування учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб під 3% річних та 1 квартира по державній програмі кредитування педагогічних працівників)

 За кошти статутного капіталу Держмолодьжитла було придбано 11 квартир на суму 3 563 161 грн 

 Завдяки фінансування з обласного бюджету було придбано 8 квартир на суму 3 600 727 грн (6 квартир за Регіональною цільовою програмою житлового кредитування внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей та 2 за програмою забезпечення молоді житлом) Нажаль по Регіональній цільовій програмі житлового кредитування учасників антитерористичної операції та членів їх сімей фінансування у 2019 року з обласного бюджету не надійшло.

 За кошти міського бюджету було придбано 2 квартири на суму 546 713 грн. за Міською програмою забезпечення молоді житлом в м. Сєвєродонецьку. 

 Це більше ніж за останні три роки (2016-2018) разом!!! 

       Надано державна підтримка на придбання житла за кошти державного бюджету 1 сім’ї на суму 375 435 грн. 

 

Вітаємо усіх новоселів!!!

Ми працюємо для ВАС!

З повагою, колектив Луганського регіонального управління Держмолодьжитла.