Завершується будівництво

 

Завершується будівництво житлового будинку № 18 в житловому комплексі «Оберіг» в м. Сєвєродонецьку. Забудовник ТОВ МЖК «Мрія-Інвест», яке вже 20 років співпрацює з Луганським регіональним управлінням Держмолодьжитла. Це п’ятий будинок з дванадцяти, які планується побудувати у цьому житловому комплексі.

Будинки в житловому комплексі «Оберіг» були акредитовані Держмолодьжитлом для участі в пільгових програмах кредитування.

 В цьому житловому комплексі за участю Держмолодьжитла вже придбано сім квартир за програмами пільгового кредитування та шістнадцять квартир за Державною цільовою соціально-економічною програмою будівництва (придбання) доступного житла.

 У будинку№ 18 Держмолодьжитлом надано державної підтримки у розмірі 50% на будівництво житла для 10 сімей на загальну суму 3,9 млн. грн.

     

 

За Державною цільовою соціально-економічною програмою будівництва (придбання) доступного житла залишається в черзі 79 кандидатів на отримання державної підтримки на будівництво житла.

 

За програмами пільгового кредитування зареєстровано 107 кандидатів на отримання кредитів на будівництво або придбання житла.

 

У IV кварталі 2019 року планується розпочати будівництво наступного будинку житлового комплексу «Оберіг». Більш детально можливо дізнатися за посиланням: https://sd.ua/mriya-invest

 

Переваги для придбання житла в новобудові:

 

  • усі будинки комплексу виконані з силікатної цегли з подальшим утепленням фасаду по технології, згідно з нормами будівництва і вимогам енергозбереження;

  • у кожній квартирі встановлюється автономна двоконтурна система опалення та гарячого водопостачання, що дозволить мешканцям самостійно вибирати оптимальну температуру для свого житла;

  • встановлюються сучасні прилади обліку споживання електроенергії, води, газу, які дозволять оптимально розраховувати свій бюджет;

  • біля кожного під’їзду розташовані пандус, лавочка та урна;

  • можливість організації служби охорони, консьєрж-сервісу;

  • всі тротуари запроектовані з тротуарної плитки;

  • в середині комплексу встановлений сучасний дитячій майданчик.


    Крім того, житловий комплекс можливо зробити як «Місто в місті»»! У кожному будинку передбачені цокольні приміщення під соціальну та комерційну діяльність. Це можуть бути різні офіси, фітнес центри, салони краси, центри розвитку дитини, перукарні та  інші об’єкти.

 

Наразі є вільні для продажу та оренди приміщення під соціальну та комерційну діяльність: будинок 10 (три приміщення загальною площею 82 м/кв,  109,5 м/кв, 69,7 м/кв), будинок 18 (два приміщення загальною площею 72,2 кв/м, 123,4 кв/м.) Більш детальну інформацію можливо отримати за телефонами (252)90002, 050-380-37-07.