Підводимо підсумки 1 кварталу

Вперше з 2014 року у цьому році, завдяки внесеним змінам до програми, ми почали надавати кредити зі статутного капіталу Держмолодьжитла.

 За І квартал надано 3 кредити на загальну суму 925 454 грн.

 Право на отримання кредиту мають молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни:

 1. Вік яких становить до 35 років включно (кожного з членів молодої сім’ї – чоловіка та дружини)

2. Перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов або у яких відсутнє у власності житло, або мають у власності житлову площу не ˃ 13,65 м2 (без урахування житла, що знаходиться на тимчасово окупованій території);

 3. Залишок середньомісячного доходу сім’ї (громадянина) за умови сплати щомісячного платежу за кредитом, не ˂ 3-кратного прожиткового мінімуму (на кожного працюючого члена сім’ї)

 Першочергове право на отримання кредиту мають:

 Внутрішньо переміщені особи

Учасники антитерористичної операції (сім’ї учасників антитерористичної операції)

Члени сімей загиблих учасників антитерористичної операції

 Особи з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р.

Члени сімей громадян, які загинули (померли) внаслідок поранення, контузії, каліцтва чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р.

 01.04.2019